Heyyo! Don Be copycow at here! Dashboard | Follow

SEVEN MONTH !
Sunday, 27 January 2013 | 12:00 am | 0 comments

Hari ni kami genap 7Bulan bercinta bersama , cewaahhhh geli wa dengar , tapi seriously aku sayang kau pendek ! hihi . 
ILOVEYOU MORE ! hihi 
HAPPY ANNIVERSY 7MONTH biyy ! 
betol ke tak ayat aku ni , hahaha ..
banyak bergaduh je lahai .. apa kan daya sabar jelahhh ..

 SAYANG DIA ..



TENGOK !! CURANG NIH, HAHAHA 





WEKKKK , GEDIKK NOHHH KAU ..
I MISS THIS PURSE .




HAHA , ORANG PALING SUSAH NAK BERGAMBAR , 
PERASAN HANDSOME KATANYA , GELI GELI..
2013!
Saturday, 26 January 2013 | 3:42 pm | 0 comments
WELCOME 2013 ! 
haha belom terlambat kan ? i guess ? hahaha ...
btw , aku sambut like biasa biasa dengan hang semua lahhh . no over but simple .
Dah dekat sebulan kita dalam 2013 , buat masa sekarang belom ada yang teruk berlaku dalam hidup aku everything is under control . muehehehehe. OPPA GANGNAM ! haha *tetiba 
But banyak bende yang sweet jadi taw , antara nya mira my cousin duduk rumah aku hihi .
And aku dah tiga hari start keje , haha dekat bundle jew weii , mai mai murah murah ! :D
 
Haa ! mama beli motor baru  135 LC , fuyoooo ! vrroooomm ..haha
And dekat rumah abang aku pasang astro dah , puuihhh ! jakun . yelah sebelum ni tade pun nak pasang 
dah nazak cenggitu baru nak pasang haha ...
Aku masih bersama dengan orang tersayang ,MUHD SAZWAN !
Tu je kot aku nak post , tak leh lelama kang kene caj lebih pulak ...


SAY YO !!!!

Older Post
Owner Here!



Hello , first of all thanks for visit , hargai sangat (:

Stories Darlinks Owner Goodies

Status Ya Allah berilah hamba mu ini petunjuk =.=


Chit-Chat

★ Pretty me , problem ?
★ I can see you , smile dear =D
Watch Out! Your IP Has Been Detected! :
credits

This Template made by Farhani
Tuto Using By Iyra And Ziera, Nabiyha
Best View GOOGLE CHROME